Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Keukenstudio Gouda (Let op, gewijzigde dag: woensdag 6 december)

6 december 2023 17:30 - 21:00

- Gratis

De Goudse Business Club op bezoek bij Keukenstudio Gouda

(Let op, gewijzigde dag: woensdag 6 december)

Woensdag 6 december zal Rolf Cech van Keukenstudio Gouda een event organiseren bij hem in de zaak (max. 60 personen) met het volgende thema:

Hoe smaakt het perfecte kerstdiner?

Deze avond zijn wij te gast in de keukenstudio van Rolf en Annemiek waar wij tussen verschillende prachtige keukens een culinaire avond zullen gaan beleven met als thema:  “Hoe smaakt het perfecte kerstdiner”.

Met de kerstdagen in het vooruitzicht is ook de tijd van het kerstdiner gekomen. Presenterend chefkok Marcel Rijsman neemt u mee in een avond vol eet en drink plezier! Door een proeverij van een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht komt u met goede tips en tricks meer te weten over het perfecte kerstdiner. Uiteraard mag een goede, bijpassende wijn niet ontbreken en hiervoor zal ons clublid en wijnspecialist ‘t Reeuwijks Wijnhuis een fantastische invulling geven. Een smaakvol dessert wordt verzorgd door Banketbakkerij Van Dijk en tevens onze voorzitter Don Frederiks!

Doordat de avond dit keer geheel gesponsord door bovenstaande bedrijven is, is deelname voor leden van De Goudse Business Club gratis. Wel is er in de keukenstudio maar een beperkte ruimte van maximaal 60 deelnemers. Meld je dus vooral aan via het formulier op deze pagina. Het is mogelijk meerdere personen van één bedrijf aan te melden. Uiteraard zijn introducees en kandidaat-clubleden van harte welkom!

Tot ziens op woensdag 6 december bij Keukenstudio Gouda!

          

Gegevens

Datum:
6 december 2023
Tijd:
17:30 - 21:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Keukenstudio Gouda
Nieuwehaven 143
Gouda, 2801 CV Nederland
+ Google Maps