Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratiemeeting met de SBG in de Sligro Gouda met als gastspreker Maarten van der Weijden

7 november 2023 17:30 - 21:00

- Gratis

Inspiratiemeeting met de SBG in de Sligro Gouda

met als gastspreker Maarten van der Weijden

Dinsdag 7 november 2023 zijn we te gast bij Ron Heijberg in de Sligro te Gouda. Deze meeting wordt georganiseerd samen met de Stichting Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda (SBG). We ontmoeten elkaar bij de Sligro, waar we volledig door hen in de watten gelegd zullen worden en verwend worden met een gastpresentatie door Maarten van der Weijden.

Maarten ziet namelijk dat de wereld nog nooit zo onzeker is geweest als vandaag de dag. Dit geldt zeker ook voor ondernemers. Wat werkt wèl in de continu wisselende markt en continu wisselende wensen van consument en wat juist niet.

Maarten van der Weijden weet hoe het is om ambitieuze doelen te stellen in onzekere tijden, toen hij na zijn ziektebed voor Olympisch goud wilde gaan. En ook de afgelopen jaren, waarin hij de Elfstedentocht al zwemmend en later als triatlon wilde volbrengen om geld in te zamelen voor onderzoek tegen kanker. Hij vertelt ons hoe hij doelen stelt in onzekere tijden, hoe hij door blijft gaan als het tegenzit en elke dag gemotiveerd blijft ook als het tegenzit.

Programma
17.30 uur – Inloop
18.15 uur – Welkom door de voorzitter
18.30 uur – Presentatie door Maarten van der Weijden
19.30 uur – Netwerken met hapje en drankje compleet verzorgd door de Sligro

21.00 uur – Afsluiting

 

Gegevens

Datum:
7 november 2023
Tijd:
17:30 - 21:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Sligro Gouda
Hanzeweg 13
Gouda, Nederland
+ Google Maps