Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GBC zomer BBQ bij Bunnik’s bierbrouwerij

4 juli 2023 17:30 - 21:00

GBC zomer BBQ bij Bunnik’s bierbrouwerij

…bij Bunnik’s Stadsbrouwerij met BBQ verzorgd door Cor van Sprang

 

Beste leden van De Goudse Business Club,

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een bruisend evenement dat jullie zomer onvergetelijk zal maken:
De Zomer BBQ bij Bunnik’s Stadsbrouwerij!

Op 4 Juli 2023, van 17:30 tot 21:00 uur, hebben we een buitengewone avond voorbereid vol lekker eten, verfrissende drankjes en geweldige gesprekken. We hebben het genoegen om Cor van Sprang, een meester in het barbecueën, uit te nodigen om ons te verwennen met zijn culinaire talenten.

Cor van Sprang is een gerenommeerde slager in de stad en een ware grillmeester. Met zijn passie voor goed vlees, smaak en zijn vaardigheid om de perfecte barbecue gerechten te bereiden, zorgt hij ervoor dat we een onvergetelijke ervaring zullen hebben. Bereid je voor op sappige steaks, smaakvolle burgers, verse groenten en heerlijke bijgerechten, allemaal bereid met de grootste zorg en expertise.

Bunnik’s Stadsbrouwerij is de perfecte locatie voor deze zomerse bijeenkomst. Gelegen op een rustige locatie, biedt de brouwerij een charmante en ontspannen sfeer. Naast het genieten van het heerlijke eten, krijgen we de kans om enkele van de ambachtelijke bieren van de brouwerij te proeven, die met liefde en vakmanschap worden gebrouwen.

Dit evenement biedt ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken en contacten te leggen met andere leden van De Goudse Business Club en de aanwezige gasten. Samen kunnen we inspirerende ideeën delen, nieuwe zakelijke kansen ontdekken en waardevolle relaties opbouwen.

Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, vragen we jullie vriendelijk om je aanwezigheid te bevestigen via de bijgevoegde ticket link. De kosten voor deze geweldige avond bedragen € 15,- ex btw voor de leden en € 25,- ex btw voor introducees en gasten.
We adviseren jullie om snel te reserveren, aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal te verwelkomen bij Bunnik’s Stadsbrouwerij met onze Zomer BBQ mogelijk gemaakt door Cor van Sprang. Laten we samen genieten van goed gezelschap, heerlijk eten en een sprankelende sfeer. Het belooft een onvergetelijke avond te worden!

Locatie
Bunnik’s Stadsbrouwerij
Nieuwe Gouwe Westzijde 4A
2802 AN Gouda

Programma
17.30 uur – Inloop
18.00 uur – Welkom door de voorzitter
18.15 uur – BBQ door C van Sprang met rondleiding bierproeverij door Jeroen Bunnik
21.00 uur – Afsluiting

Aanmelden
Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot 4 juli.

Het beloofd een leuke en smakelijke avond te worden. Meld je nu aan en koop je tickets via de link!

Tickets kopen: https://cm.to/VDcrfEV

Gegevens

Datum:
4 juli 2023
Tijd:
17:30 - 21:00
Site:
https://cm.to/VDcrfEV