Terugblik: Inspirerende avond bij Trixxo Gouda

De leden van de Goudse Business Club werden op dinsdag 7 oktober hartelijk ontvangen bij Trixxo Gouda, waar de groene loper al uitlag. De moderne locatie aan het Stationsplein vormde het decor voor een inspirerende en gezellige netwerkavond.

Inzicht in de werkwijze van Trixxo

Algemeen directeur Thomas Jeurissen nam ons mee in de wereld van Trixxo Nederland. Hij vertelde over de werkwijze, ambitie en visie van het bedrijf, dat zich onderscheidt door een persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij zowel klanten als medewerkers. Zijn toelichting gaf een mooi inkijkje in hoe Trixxo opereert in een veranderende arbeidsmarkt.

Inspiratie vanaf de zeepkist

De traditionele zeepkist werd deze avond door twee leden beklommen.
Allereerst Karel van den Heuvel, die aandacht vroeg voor de Limoncello en Arancello van La Musa. De leden konden zelf proeven van deze ambachtelijke likeuren, een traktatie en misschien wel een perfect kerstgeschenk voor relaties.

Daarna was het de beurt aan Jelte van JA21, die in gesprek ging met de aanwezige ondernemers. Hij wilde weten wat er leeft binnen de Goudse ondernemersgemeenschap en welke thema’s de lokale politiek kunnen oppakken om ondernemerschap verder te versterken.

Genieten en netwerken

Na de presentaties was het tijd om te ontspannen en bij te praten. Catering Delicious verzorgde een uitgebreid en gevarieerd buffet waar volop van werd genoten. Onder het genot van een drankje werd er tot in de late uurtjes genetwerkt en geborreld.

Dank aan onze gastheer

Een speciaal woord van dank aan Trixxo Gouda voor de gastvrije ontvangst en aan alle leden die deze avond tot een succes maakten.